Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Συνάντηση Προέδρου Ε.Ο.Ο.Α & εκπροσώπων του Ε.Ο.Τ με τοπικούς φορείς Πιερίας για έργο χρηματοδοτούμενο από ΕΣΠΑ για τα καταφύγια Σπήλιος Αγαπητός & Χρήστος Κάκκαλος

Στις 23 & 24 Μαρτίου 2012 παρουσία του Δημάρχου Λιτοχώρου κ. Γιώργου Φαρμάκη του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης  κ. Δημήτρη Γεωργούλη καθώς και εκπροσώπων των Τεχνικών Υπηρεσιών του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κ.κ Σπήλιου Σπηλιόπουλου , Γιώργου Αλεξίου, Πέτρου Αθανασίου και Έφης Σαραντάκου του επιτίμου μέλους της Ε.Ο.Ο.Α κ. Κωνσταντίνο Ζολώτα, των Δ. Πουρλιώτη και Μ. Ζολώτα διαχειριστών του καταφυγίου Σπήλιος Αγαπητός έγινε η εγκατάσταση της εργολήπτριας εταιρείας που αναδείχθηκε μετά από διαγωνισμό του Ε.Ο.Τ για το έργο «Ανάδειξη Ορειβατικής Διαδρομής Ολύμπου Εγκατάσταση Συστημάτων προστασίας & Εξοικονόμησης Ενέργειας» χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τα καταφύγια Σπήλιος Αγαπητός & Χρήστος Κάκκαλος.

Ευχαριστίες ανήκουν στον τέως Νομάρχη Πιερίας κ. Γιώργο Παπαστεργίου για την προσφορά του για την εκπόνηση περιβαλλοντολογικών μελετών.

Παράλληλα συζητήθηκαν με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου το Δήμαρχο Λιτοχώρου κ. Γ. Φαρμάκη, το Σεβασμιότατο Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίου Διονυσίου Ολύμπου κ. Μάξιμο καθώς και τον Ε.Ο.Σ Λιτοχώρου θέματα για την προετοιμασία των εκδηλώσεων για την επέτειο του εορτασμού των 100 χρόνων από την 1η ανάβαση στον Όλυμπο το 2013.


 Πηγή ΕΟΟΑ http://www.eooa.gr/?p=1210